Technological Watch

In this section, you can access to the latest technical information related to the RIGA project topic.

Bartek Ingredients lanceert nieuwe merkidentiteit ter ere van de 50ste verjaardag

STONEY CREEK, Ontario--(BUSINESS WIRE)--Bartek Ingredients viert zijn 50ste verjaardag als wereldwijd leider in bestanddelen van appelzuur en fumaarzuur met een aantal investeringen in zijn merk, faciliteiten en leiderschapsteam. Bartek maakt de nieuwe merkuitstraling officieel bekend tijdens de IFT Food Expo 2019, van 2-5 juni in New Orleans.

Bartek’s nieuwe logo is het meest in het oog springende kenmerk van deze transformatie. De historische paarse kleur blijft, maar het nieuwe logo omvat nu een beeldmerk dat de mensen, producten, processen en klanten van Bartek verbeeldt.

“Bij Bartek hebben we een aantal van de hardst werkende mensen, de meest hoogwaardige producten en de meest betrouwbare processen. Alle klanten profiteren van deze drie facetten van ons bedrijf en samen vormen ze de volledige Bartek-ervaring. Ons nieuwe logo is een toonbeeld van die ervaring”, zei Bartek CEO John Burrows.

Sinds de start in 1969 is Bartek toegewijd geweest een flexibele, betrouwbare partner te zijn voor bestanddelen van appelzuur en fumaarzuur, die brede voordelen bieden aan de markten die ze bedienen, waaronder:

  • Eten en drinken: Smaakverbetering en -versterking, verbeterde verwerkingsmogelijkheden van deeg in machines, anti-microbiële functies in bakkerijen, lagere grondstof- en verpakkingskosten en meer.
  • Diervoeding: Aangetoonde vermindering van methaanuitstoot bij rundvee, ondersteuning van gewichtstoename bij varkens en pluimvee, antimicrobiële functies en beter beheer van de pH-balans van voedingssystemen.
  • Industriële toepassingen: Gebruikt om kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid te verbeteren in een brede reeks van producten, waaronder onverzadigde polyesterharsen, alkydharsen, drukinkt, papierformaat, oppervlakteactieve stoffen, weekmakers, beton en meer.
  • Farmaceutica en persoonlijke verzorging: Vermindert de smaakinvloed van actieve grondstoffen en versterkt de intensiteit van fruitsmaken in supplementen, zuigtabletten voor de keel, hoestdranken en meer.

Naast de nieuwe merkidentiteit lanceert Bartek een nieuwe website voorafgaand aan de IFT-beurs. De vernieuwde website is onderdeel van de missie van Bartek om klanten inzichtelijke en eenvoudig toegankelijke informatie te bieden.

TorQuest Partners nam in november 2018 Bartek over en investeert aanzienlijk kapitaal in verbeterings- en uitbreidingsprojecten, in lijn met de voortdurende toewijding van het bedrijf voor de wereldwijde klanten. Eerder dit jaar heeft Bartek zijn capaciteit uitgebreid met 5.000 ton per jaar en het leiderschapsteam uitgebreid. Aanvullende projecten die in 2019 afgerond zullen worden, omvatten ultramoderne upgrades van Barteks laboratoria en kantoren en verdere automatisering van de productlijnen.

Bartek’s nieuwe merk, inclusief het logo, de website, beursstand en meer, wordt officieel bekend gemaakt op IFT stand 1543. In 2019 breidt Bartek ook de aanwezigheid op handelsbeurzen uit, met een bezoek aan de International Baking Industry Exposition (IBIE) in september, SupplySide West in oktober en Food Ingredients Europe in december.

Ga voor meer informatie over Bartek en zijn producten naar bartek.ca.

Over Bartek Ingredients

Bartek Ingredients Inc., opgericht in 1969, is een toonaangevende producent van appelzuur, fumaarzuur, en maleďnezuuranhydride. Barteks hoofdkantoor is gevestigd in Stoney Creek, Ontario, Canada, en Bartek heeft momenteel 120 mensen in dienst, verspreid over twee productiefaciliteiten in Zuid-Ontario. Barteks faciliteiten zijn geregistreerd volgens de ISO 9001:2015-standaard . Bartek is ook gecertificeerd volgens de BRC Wereldwijde Standaard voor Voedselveiligheid, en levert aan meer dan 40 landen wereldwijd. Ga voor meer informatie over Bartek en zijn producten naar bartek.ca/.

Over TorQuest Partners

TorQuest Partners, opgericht in 2002, is een in Canada gevestigde manager van private equity-fondsen. Met meer dan C$ 2 miljard aan eigen vermogen dat het onder beheer heeft, investeert TorQuest in middenmarktbedrijven en werkt het nauw samen met het management om waarde te creëren. Ga voor meer informatie over TorQuest Partners, naar torquest.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

» Publication Date: 29/05/2019

» More Information

« Go to Technological Watch